Impressie Benefietconcert 2020

Deze video is een impressie van het benefietconcert ten behoeve van het Amani Children’s Home in Tanzania op 19 juni 2020 in de Bergsingelkerk in Rotterdam.

Door de beperkingen als gevolg van de corona uitbraak is deze impressie van het concert nu alleen online te bewonderden. Op het programma staat Canto Ostinato van Simeon van Holt wat wordt uitgevoerd door Saskia Boon en Roeland Doesburg. Het concert wordt voorafgegaan door een introductie over Vrienden van Amani Nederland door Wilma Goppel, voorzitter van Vrienden van Amani Nederland en een update over de situatie in Tanzania door de directeur van het Amani Children’s Home in Tanzania, Meindert Schaap.

Tijdens het concert worden beelden vertoond van het Children’s Home in Tanzania. De volledige registratie van het concert is te bekijken via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=r3QYo…

Met deze video hopen we u een goede indruk te geven van het nut en de noodzaak van donaties. We roepen u dan ook op om gul te geven voor het het goede werk van Amani in Tanzania. Als bestuur van Vrienden van Amani Nederland garanderen we u dat welke euro ten goede komt aan dit goede werk in Tanzania onder het motto:

“Wie een kind redt, redt de hele wereld!”

 

Bericht vanuit Tanzania voorjaar 2020

Ik hoop dat het goed met u gaat in deze uitdagende tijden!

Zoals u zult begrijpen is de realiteit rond het Coronavirus eveneens voor Amani op verschillende manieren een grote uitdaging nl door te verzekeren dat we onze kinderen kunnen beschermen op de beste manier die wij kunnen, Daarnaast onze Missie te vervullen ondanks dat veel activiteiten niet langer mogelijk of toegestaan zijn en het zeker stellen van onze fundraising.

De afgelopen twee Paasdagen heb ik daarom besteed aan het opzetten van een Fundraising Campagne voor Amani op GoFundMe waarvan de opbrengst naar FOA-US (Friends Of Amani – US) gaat. Ik wil u, naast alle andere internationale bestuurders van FOA, vragen om deze fundraiser wijd te verspreiden.

U kunt de FundRaising pagina hier vinden:

www.Gf.me/u/xwyzh7

Kunt u ons a.u.b. helpen? Een manier is door het zenden van een email naar uw directe vrienden en Amani supporters en de GoFundMe link in deze email te vermelden. Een andere methode is het posten van een bericht over Amani op FaceBook eveneens met link naar GoFundMe.

Een andere (mogelijk zelfs betere) manier is toe te treden tot de 12 andere internationale Team Members die reeds deelnemen aan deze GoFundMe Campagne. Als u bereid bent in te stappen en een Team Member van de Campagne te worden en bereid bent enkele keren per week 10-20 minuten tijd te besteden tot eind mei om het bericht met de link te verspreiden laat het me dan weten en ik zal u inkopieeren.

Zie eveneens https://gofundme.com/team-fundraising

Ik doe dit in de hoop dat deze FundRaiser wijde verspreiding krijgt en veel geld zal genereren voor onze Amani Corona Relief Fund !!

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw hulp in deze.

 

Met hartelijke groet en blijf Veilig en Gezond

Meindert Schaap (Clinical Child Psychologist
Executive Director
+0255 (0) 754-307-058