Jaarverslag 2020

Het zal niemand verbazen dat 2020 ook voor ons als een zeer bijzonder jaar de boeken in zal gaan. Een jaar om nooit meer te vergeten. De gevolgen van het Corona virus op de gehele wereld samenleving zijn enorm. Wij merken dat in Nederland, maar dat staat in geen verhouding tot de impact die Corona had en nog heeft in ontwikkelingslanden zoals in Tanzania, waar Amani actief is. De epidemie werd een jaar lang door de regering officieel ontkend: er mocht niet over gepubliceerd worden, zelfs niet in de medische statistieken.

In ons Jaarverslag leest u hoe ondanks deze crisis het werk in Tanzania door is kunnen gaan en hoe wij als Vrienden van Amani daar aan bij hebben kunnen dragen!

Omdat wij de ANBI status hebben worden wij door de Belastingdienst verplicht om onze gegevens te publiceren met onderstaand formulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *